Visionboard

 

Visionboard – visions tavla, ett effektivt vertyg för att du ska kunna nå dina mål. Det handlar om att jobba med bilder för att uppnå dina drömmar. Mind Movies är ett företag som kom på idén att göra ett program av detta. Du laddar upp dina foton, skriver några affirmationer och lägger in din favorit musik. Allt för att du ska jobba med så många sinnen som möjligt. Mind Movies gör sen en film av dina bilder som du kan ladda ner och köra i din dator. Väldigt enkelt!

 

Du kan också beställa “subliminal video”, det innebär att du köper ett program som går i bakgrunden i din dator och spelar din vision. Du kan ställa in den så att du inte ser filmen med blotta ögat, men ditt undermedvetna uppfattar det. Din vision påverkar dig under tiden du sitter och jobba med annat. Den går i bakgrunden och hjälper dig att agera i riktning för att nå dina mål.

 

Coca Cola använde sig av subliminals i reklam på bio för flera år sedan. Där de stoppade in 1 rambild utav 24/s, vilket ditt medvetna öga inte uppfattar men ditt undermedvetna regestrera det. Resultatet blev att försäljningen av coca cola i pausen ökade drastiskt. Att påverka andra mot deras vilja är manipulation och förbjudet. Men du kan ju själv använda dig av det för att hjälpa dig själv att nå dina mål.

 

Själv kom jag i kontakt med Mind Movies för 1,5 år sedan och min vision rullar dagligen i bakgrunden av min dator och påverkar mig så att jag lättare når mina mål. Och med tanke på hur mitt liv ser ut idag, jämfört med 1,5 år sedan, är förändringen drastisk. Vill du veta mer om Mind Movies och få 6 st gratis videofilmer som de har gjort.