Mayakalendern

 

Veckans Inspiration handlar om vår framtid, vad som komma skall. Ni kanske har hört talas om att 2012 är ett väldigt speciellt år, att Mayakalendern slutar 21 dec 2012. Några säger att världen kommer att gå under medan andra hävdar att vi kommer gå in i ett nytt medvetande.

 

Jag är av den uppfattningen att vi väljer, att vi har ett val, genom de tankar jag tänker och de känslor jag känner. Det jag riktar min uppmärksamhet till förstärks, det jag fokuserar på – skapar jag!

Vidare tror jag också att vi inte kan fortsätta så som vi lever idag, vi måste inse att vi behöver hjälpa varandra, och att vi i grund om botten hör ihop. Enligt kvantfysiken är vi alla ETT! Så det jag gör mot någon annan påverkar också mig själv. Behandla dina medmänniskor så som du själv skulle vilja bli bemött.

 

Natalie Ledwell, en av skaparna bakom Mind Movies som vi har pratat om tidigare, har gjort en inspirationsfilm om vad 2012 handlar om och hur vi kan förhålla oss till detta. Se och låt dig inspireras