Fred

 

Veckans Inspiration handlar om hur vi kan välja fred. I fredags såg jag en youtube film som var utlagd på facebook, där en pappa från Israel tog saken i egna händer och vädjade till folket. Där hans egen regering pratar om krig och självförsvar. Denne man postade ett meddelande på facebook: “Iranians we will never bomb your country, we love you” vidare skrev han till det Iranska folket, “om det ska bli krig mellan oss, måste vi först vara rädda för varandra, vi måste hata varandra. Jag är inte rädd för dig, och jag hatar dig inte. Jag känner dig inte ens, ingen Iranier har någonsin velat mig illa. Jag har inte ens träffat någon, bara en i Paris, på ett museem”.

 

Meddelandet spreds så snabbt på facebook, att Iranier svarade tillbaka “We love you”. Det skrevs om det i tidningar och spreds över världen.

 

Se filmen och låt dig inspireras, detta är viktig information om hur vi “fotfolk” har kraften att förändra saker. Makten ligger inte längre i regeringars händer, utan i våra. Du har kraften i dina händer att välja det som är bra, välj med omsorg!