Love is the key

 

Veckans Inspiration handlar om hur vi kan påverka verkligheten. Filmen i länken handlar om urgammal kunskap, helig geometri och kvantfysik. De tar bla upp att det finns egentligen bara två känslor, kärlek och rädsla. Rädsla har en låg frekvens och kärlek en högre.

 

Känslor påverkar vår DNA. Det finns 64 st möjliga koder av aminosyror i vår DNA, men vi använder enbart 20 idag och det beror på att vi styrs i så hög grad av rädslor. Ju mer vi vibrerar utav kärlek desto större tillgång får vi till oss själva och alla de 64 möjliga koderna, vi får tillgång till vår fulla potential.

 

I filmen säger de också att om du kliver in i ett helt mörkt rum, ett rum med enbart onska, så räcker det att du tänder ett litet ljus för att mörkret ska försvinna. Men du kan inte göra tvärtom. Du kan inte gå in i ett rum fyllt med ljus, glädje och sprida onska, för kärleken, ljuset är överlägset. Bra va! Så nyckeln är kärlek…se till att älska lite mer….. Kärleken övervinner allt!

 

Fortsätt sen gärna och titta på del 2, fram till del 4, för där avslöjar de hemligheten bakom hur pyramiderna byggdes. Mycket spännande!

 

Obs! tänk på att anmäla dig till yoga och mindfulness retreaten, sista anmälan nästa söndag.

 

Success Education önskar dig en kärleksfylld vecka!