Ta 100 % ansvar!

 

Veckans Inspiration handlar om att ta ansvar. I Jack Canfields bok “The Success Principles” (Jack är också med i filmen “The Secret”), kan du läsa följande. Jag tyckte det var så bra så jag tog en bild av boken.

Ansvar

 

Det är så sant som han skriver i kap 1. Ta 100 % ansvar för ditt liv. Sen följer ett citat från John Rohn. Du måste ta personligt ansvar. Du kan inte ändra omständigheterna, årstiderna eller vinden, men du kan ändra på dig själv.

 

Detta innebär att du måste ge upp klagandet, ursäktandet, skuldsättandet och börja ta ett personligt ansvar. Jag vet att det är inte enklet, men det är den enda vägen om du vill nå framgång i ditt liv.

 

Eftersom vi skapar utifrån våra känslor, vad är det för känsla jag befinner mig i när jag klagar?….Den är inte kul va? När jag klagar drar jag till mig mer saker att klaga över! Var noga med vad du säger, lyssna på dig själv! Bli medveten!

 

Success Education önskar dig en härlig Pingst i solskenet!