Soul Body Fusion

 

Veckans Inspiration handlar om en teknik som heter “Soul Body Fusion” som Jonette Crowley grundat. Det är en mycket enkel teknik för att få ner din själs vibration in i din kropp. Enkelt sagt få ner din själ i din kropp permanent.

Detta gör att du får tillgång till din fulla potential, du mår bättre, vissa blir klara över sitt livssyfte, känner mer flöde och upplever att sin fysiska kropp förändras till det bättre.

Vill du köpa boken, Soul Body Fusion

Jonette har hjälpt tusentals personer att bli fria olika sjukdomar, släppt destruktiva relationer och leva sin fulla potential genom denna enkla teknik. Hon berättar också ett vetenskapligt sätt hur tekniken fungerar.

 

Testa själv. Här är min egen upplevelse av Soul Body Fusion.

 

I fredags hade jag min yogalärare här på lunch och fick låna en bok av henne. Boken hette Soul Body Fusion. När jag fick boken i handen, kunde jag inte släppa den. Jag tillbringade resten av fredagen till att läsa boken och gjorde själva Soul Body Fusion – övningen, som var mycket kraftfull. Jag kände att det pirrade i kroppen när energierna började. Sen upplevde jag en stor boll liggande i min högra hand, full av energi och ett mycket kraftigt tyck över hjärtat. Övningen tog 10 min, sen pausade jag, drack vatten och satte mig 10 min igen och välkomnade in min själ.

 

Denna gången kände jag den pirrande känslan ner i benen. Under hela processen låg min katt i mitt knä och hjälpte till. Efter 10 minuter avslutade jag och gick och vilade. Då brast jag i gråt. Det var tyngden från hjärtat som släppte och jag kände mig lätt i kroppen och fridfull.

 

När jag vaknade på morgonen kände jag att jag ville äta mer hälsosamt, så det blev fröbröd och morotsjuice till frukost.

 

På kvällen gjorde jag också en Soul Body Fusion på min son på distans. Sen kom han och frågade om han fick sova över hos sin kompis. Till saken hör att han har inte vågat sova över hos någon sen vi flyttade från hans pappa för 3 år sedan (han blev slagen av honom, så allt har handlat om att bygga upp trygggheten igen). Men i natt var första gången som han sov över hos någon och det gick jättebra. Så Soul Body Fusion övningen hjälpte honom.

 

Sen är det mycket individuellt vad du upplever under överföringen. Vissa känner ingenting, men märker en förbättring i deras liv. Andra upplever mycket drastiska saker, som tex berättade Jonette i sin bok om personer som blev av med diabetes, cancern försvann efter några månader, någon läkte benbrott, andra gick från destuktiva relationer till ett liv i balans.

 

Vill du lära dig tekniken, kan du antigen köpa boken, eller se videofilmerna som Jonette Crowley har gjort på sin hemsida: Eller så kan jag hjälpa dig.

 

Du gör Soul Body Fusion 3 ggr. Första gången nu, sen om en vecka och sista gången om 3 veckor. Detta för att få ett permanent tillstånd av din själ i din kropp.

 

Success Education önskar dig en själslig vecka!