Frid i ditt sinne

 

Veckans inspiration handlar om frid i ditt sinne. Många känner en oro över de orättvisor och katastrofer som sker i världen. Många känner hopplöshet och tror inte att de kan göra något, utan väntar på att regeringarna ska göra något.

 

Men inget är mer felaktigt, du kan göra mycket för att skapa fred på jorden. Genom att du avsätter 10-15 min per dag till meditation och avslappning, så stillar du ditt sinne och då skapar vi frid inom oss. När vi skapar frid inom oss, skapar vi fred i världen. Med frid i sinnet blir du också mer effektiv, du fattar klokare beslut och du går inte lika lätt i gång på småsaker. Utan du kan behålla ett lugn även om det stormar runt omkring dig.

 

Jag rekommenderar dig, skapa frid i ditt sinne, gå inåt. Ingenting sker i vår yttre värld om det inte först har skett på ett inre plan. Vår yttre värld är en spegelbild av vad som pågår i vårt kollektiva medvetande.

 

Gå in på min hemsida för att ladda ner en meditationsskiva med härlig musik, gratis. Lyssna på denna varje dag.

 

Eller köp min cd-bok, för att nå dina mål, där ingår en cd skiva med djupavslappning för att du lättare ska kunna nå dina mål. Genom djupavslappning skapar du frid i sinnet, samtidigt som mitt tal påverkar ditt undermedvetna med positiva föreställningar om dig själv. Musiken jag använder påvekar ditt hjärta och skapar balans i ditt liv. När vi har frid i sinnet, flyter livet. Vi fastnar inte i motstånden och hindren, utan vi kan kliva förbi dem. 1993 gjordes en studier i Washington, där 4000 personer mediterade och brottsligheten sjönk med 25 %. Studien har därefter kopierats om och om igen, med samma häpnadsväckande reslutat.

 

Önskar dig en fridfull vecka!