Fake it until you make it…

 

Veckans inspiration handlar om hur du kan nå dina drömmar. Det finns ett uttryck som heter “Fake it until you make it”, eller “act as if”. Det handlar om att du “hittar på” tills du har lyckats, men du måste ha med äkta känsla i det, annars funkar det inte. Agera som om du redan har nått dina drömmar. Hjärnan kan inte se skillnad på vad du hittar på och det du verkligen upplever. Tänk efter här nu!

 

Hjärnan kan inte se skillnad på det du hittar på eller det du verkligen upplever. Det finns forskning i detta, inom kvantfysiken. Detta ger ofantliga möjligheter.

 

När jag ville börja hålla föredrag för ca 3 år sedan, började jag skriva manus på vad jag ville föreläsa om. Jag hade ingen kund, men jag förberedde mig som om jag hade. Jag förberedde min också mentalt och känslomässigt, såg mig själv hålla föredraget och hur det kändes när jag gjorde det. Hur jag inspirerade publiken. Jag gick in i känslan och såg det framför mig. Efter ca 4 veckor ringde min dåvarande chef på Hälsoborgen och frågade mig om jag ville hålla ett föredrag om motivation och friskvård. Jag sa JA!

 

Detsamma gjorde jag när jag bestämde mig för att arbeta som yogalärare på Tylösands SPA. Jag skrev en önskelista, daterat nov 2009. Jag är så glad och tacksam att jag arbetar som en framgångsrik yogalärare på Tylösands SPA. I februari 2010 började jag jobba där.

 

Jag har arbetat på detta sättet även tidigare, men då hade jag inte förståelsen varför det fungerade, vilket jag har mer idag. Men jag har fortfarande mycket att lära mig när det gäller lagarna, för det är ett livslångt lärande. Min mentor Bob Proctor har studerat lagarna i över 50 år och han lär sig fortfarande nya saker om dem.

 

Under 2006 gjorde jag en visionstavla. En visionstavla är en tavla där du sätter upp bilder på dina drömmar, sen tittar du på den varje dag och gå in i känslan av att du redan befinner dig där.

 

Jag satte jag upp bilder på diplom. Under 2007 fick jag 3 nya diplom, som massör, yogalärare och bodybalance instruktör. Jag hade undervisat i yoga sedan 2000 och gått ett antal kurser och utbildningar, men jag hade inget intyg på att jag var diplomerad yogalärare. Så det kändes väldigt bra då jag verkligen förverkligade min dröm.

 

Jag gjorde liknande på Island. Jag satte upp en bild på Nandlal, han är en mycket nära vän, och en Ayurvedisk läkare. Jag ville att han och hans fru skulle komma och hälsa på. Efter några månader mailade Nandlal till mig och sa att de tänkte komma till Island och hälsa på!!!

 

Jag fortsätter att bygga mitt företag efter samma principer. Jag har gått djupare i principerna om de naturliga lagarna. Studerar dem dagligen och fått mer och mer förståelse. När jag började studera de naturliga lagarna på djupet, blev mitt liv magiskt och det började hända otroliga saker.

 

Mycket kortfattat kan jag säga att de naturliga lagarna kan liknas vid en trädgård och du är trädgårdsmästaren. Om du vårdar din trädgård, alltså dina tankar och känslor får du en vacker trädgård. Om du struntar i den, kommer det att växa fullt med ogräs.

 

Tänk dig en lantbrukare, han sår havre….han förväntar sig att få en skörd full med havre. Han förväntar sig inte att få majs. Varför tror vi människor att vi ska kunna leva ett liv i framgång om vi går och oroar oss för framtiden och är rädda för att förlora allt. Du kan inte nå framgång om du sår frö av oro och rädsla.

 

Du skapar ditt liv genom dina tankar och känslor och du har möjlighet att få det du vill, genom att sätta dig i harmoni med dina drömmar. Men du måste ha ÄKTA känsla, dvs känsla ifrån ditt hjärta för att manifestera det du vill. Det får du genom att förena tanke och känsla och utgå ifrån ditt hjärta.

 

Vill du lära dig mer om de naturliga lagarna?

 

Önskar dig en härlig vecka!