Medveten läkning

 

Veckans inspiration handlar om “Medveten läkning”. Vi lever i en tid då vi kommer att öppna upp till ett högre medvetande, ett enhetsmedvetande. Gregg Branden, som har sitt ursprung i den vetenskapliga eran och skrivit boken “The Divine Matrix” berättar om hur läkningsprocessen kan förändras med hjälp av vårt medvetande. Han berättar vilken roll hjärtat spelar, vad forskningen säger i ämnet kopplat till våra förfäders kunskap.

 

Gregg berättar också om hur en kvinna med cancer i urinblåsan blir läkt på 3 min i No-medical Hospital Peking. I videoklippet kan du se hur det händer. Där 3 st personer chantra – det innebär att de upprepar ett ord, kan vara vilket ord som helst, syftet med chantring är att försätta kroppen i en känsla av att kvinnan redan är läkt. De ord de använder kan översättas med “redan läkt” och de avslutar med “nu” och sen applåderar de och säger nästa patient. Vi kan se i videoklippet att cancern försvinner, bilden till vänster är tagen före behandlingen med ultraljud och den till höger är i realtid under själv processen. Många säger att det är mirakler, men det är inget mirakel om vi förstår hur universum fungerar. Det är en teknologi, en teknik om hur du kan skapa det du vill i ditt liv. 

 

Vill du se en omfattande föreläsning med Gregg Branden som hölls den 30/7 2007 i Milano för 1000 personer. Den är på 4h, men otroligt bra. Jag kunde inte slita mig ifrån det första gången jag såg den. Mycket intressant vad forskningen säger och vad vi kan läsa i de heliga skrifterna från Tibet, Kina och Egyptien.

 

Vill du läsa mer om Gregg Branden på hans hemsida?

 

Önskar dig en kärleksfylld vecka!