Telepati och djur

 

Veckans Inspiration handlar om “telepati och djur”. I länken nedan kan du lyssna på en ljudupptagning när Rubert Shaldrake forskare på Universitetet i Cambridge berättar om deras vetenskapliga studier om telepati och djur. Mycket intressant.

 

Rubert Shaldrake berättar bla att måga kattägare har problem när det ska iväg till veterinären. När de väl ska iväg så är katten inte där, om de inte har stängt in katten tidigare. Vissa ägare har t.o.m ringt från jobbet när de bokade veterinärtiden, för att katten inte skulle “höra” att de bokade en tid!

 

Rubert och hans team ringde runt till alla 65 st veternärmottagningar i norra London, som var listade i Gula sidorna och frågat dem om de hade problem med att kattägarna inte kom på sina bokade tider.

 

De fick svaret att 64 st mottagningar hade problem. En mottagning hade så stora problem att de slutat med tidsbeställningar, och lät dem istället bara dyka upp. Ni som har katter och ska iväg tillveterinären har säkert märkt att när ni ska åka så finns inte katten där.

 

Rubert menar att telepatisk kommunikation med våra djur är naturligt, inte något som är paranormalt och jag håller fullständigt med.

 

Jag kommunicerar med min katt Måns, bla så vaknar jag på natten när han vill in. Han vet också när jag kommer hem, många gånger kommer han och möter mig. Han följer mig vart jag än går. Han följer med mig om jag går till affären och väntar utanför och sen följer han med mig hem igen, så han har full koll på mig.

 

Del 2: Telepati och djur

Del 3: Telepati och djur

 

Önskar dig en fin vecka!