Våra gener styr inte

 

Veckans Inspiration handlar om “ny forskning”. Ny forskning om våra gener. Vi har ju alla fått lära oss att det är våra gener som bestämmer om vi ska tex utveckla vissa sjukdomar. Att det ligger i släkten, det är en ärflig sjukdom. Men den nya forskningen visar något annat. Hör Bruce Lipton berätta om stamceller och den nya forskningen.

 

Bruce han var en av de första som klonade stamceller på 60-talet. Bruce är biolog och undervisade tidigare läkarstudenterna, vilket han slutade med på 80-talet eftersom det som stod i böckerna inte stämde överrens med hans forskning. Våra gener styr inte oss, utan vår miljö.

 

Enligt Bruce Liptons forskning vilket du kan se i filmen på hans hemsida, säger Bruce att det är vår uppfattning om världen som styr våra celler.

 

När vi förändrar vår uppfattning om oss själva, vårt sinne (för allt börjar i vårt sinne) förändrar vi också vår biologi. Allt börjar med en tanke!

 

Detta är revolutionerande, för detta innebär att vi är inga offer, utan vi kan påverkar vår biologi. Vi är inga slavar under våra gener. Bara för att vi föds in i en familj där tex dina förföräldrar hade Alzheimers, viss cancer, fetma, åderbråck osv, innebär det inte att du också behöver utveckla sjukdomen.

 

Att vi i själva verket är enormt kraftfulla individer och att vi kan överskriva biologin genom våra tankar, genom att vi tror att vi kan!!! Se de 3 minutrarna i filmen på Bruce Liptons hemsida.

 

Önskar dig en kraftfull vecka!