Skapa ifrån hjärtat

 

Veckans Inspiration handlar om att “Skapa ifrån hjärtat“. Som ni säkert känner till vid det här laget, så är våra tankar skapande. Det finns ett uttryck som heter, vi blir vad vi tänker. Alltså våra tankar påverkar oss i mycket hög utsträckning.

 

Ni känner säkert till Olof Rölander och hans bok: “Det blir alltid som man tänkt sig” och det blir det.

 

Till saken hör att hjärnan är tudelad, den består av en höger och vänster hjärnhalva. Vi utgår också från ett dualistiskt medvetande, alltså vi jämför saker och ting, det är svart eller vitt, fattig eller rik, smal eller tjock, snäll eller elak osv. Vi har motpoler i allt.

 

Det som jag lärde mig nu när jag gick kursen “Awakening the Illuminated Heart” med Drunvalo Melchizedek, var att om vi enbart utgår ifrån tanken, så får vi det vi önskar oss, men motsatsen kommer att komma från ett dolt håll, bakifrån.

 

Därför är det mycket viktigt att när vi ska nå våra drömmar och mål, behöver vi lära oss att utgå ifrån hjärtat. Hjärtat har inte denna motpol, hjärtat är inte tudelat, utan hjärtat är rent och utgår ifrån ett enhetsmedvetande. Hjärtat kan aldrig skada någon annan utan skapar enbart bra saker för alla. Är det inte bra för alla kan du inte skapa det. Hjärtat har ingen dold agenda!

 

Så när du fokuserar på din dröm, gör det utifrån ditt hjärta!

Drunvalo Melchizedek delar med sig av en underbar meditation för att få kontakt med hjärtat.

 

Vill du veta mer om Drunvalo Melchizedeks arbete?

 

Önskar dig en härlig vecka!