Hjälp varandra

 

“Vi alla människor lever i en och samma värld. Vi alla hör ihop, så när vi hjälper varandra så hjälper vi egentligen också oss själva”. Detta meddelande fick jag i dag via en app som heter God Gärning.

 

Det är ju också så att när vi hjälper varandra så mår vi bra. För att nå våra mål behöver vi befinna oss i en positiv energi så mycket som möjligt.

 

Det finns också en universal lag som heter “The Law of Receiving” som innebär att det vi ger ut får vi tillbaka mångfallt. Så vill du ha mer kärlek i ditt liv, ska du ge kärlek. Vill du ha mer pengar, ska du ge pengar. Ge det du vill ha och det kommer tillbaka till dig. Men du kan inte ge med förväntan att få något tillbaka, utan ge villkorslöst!

 

Genom att ge obehindrat från hjärtat kommer du att få allt du behöver. Många försöker jobba med denna lagen bakifrån, och får lite eller inga resultat. De säger: efter att jag fått, då ska jag ge. För att få något bra, behöver du först ge något att bygga på, du behöver lägga på mer “ge bra saker obehindrat” i din brasa.

 

Success Education önskar en givande vecka!