Din gränslösa styrka

 

Idag vill jag dela med mig av ett boktips. Boken heter “Din gränslösa styrka” av Anthony Robbins, otroligt bra.

 

På baksidan av boken kan du läsa: “Din gränslösa styrka är en motionsbok för vårt psyke. Den handlar om vår outnyttjade inre kraft, om hur vi kan omvandla våra rädslor till styrkor. Med hjälp av denna kraft kan vi nå så mycket längre, både på det personliga och yrkesmässiga planet.

 

Anthony Robbins företräder en ny omdiskuterad metod med syftet att förbättra våra personliga prestationer. Den heter NLP – Neuro-Linguistic-Programming – en omprogrammering av våra tankar och vårt uppförande. Författaren pekar på vad vi vill uppnå, varför vi inte har lyckats med det hitintills och hur vi ska göra för att nå målet. Och han arbetar med psyke och fysik parallellt.

 

En intressant och spännande bok om hur vi kan hitta våra gränser och växa maximalt inom dem.

 

Jag hittade boken i min bokhylla och har haft den där i säkert 8 år, men det var inte förrän nu som jag började läsa den och jag insåg att det var en repetition av coachingen jag fick av Bill Harris från the Secret, en otroligt bra coach, den bästa jag har haft!

 

Sinnet skapar allt, såväl det goda som det onda, sorg och lycka, rikedom och elände.” -Edmund Spenser

 

Success Education önskar dig en härlig vecka!