Glittrar du?

 

Förra veckan var jag på en mycket bra föreläsning av Stina Gustavsson som pratade om ledarskap utifrån “Mitt bästa jag” Hon utgick ifrån hur viktigt det är att vara i sitt bästa jag och jag håller bara med.

 

Igår kväll såg jag filmen “Hur många lingon finns det i världen?”. En helt fantastisk film som också lyfte fram samma tema men ur en annan synvinkel. Där huvudpersonen lyfter upp sina vårdtagare som är utvecklingsstörda till att sjunga och spela teater.

 

En film som bygger på en verklig historia, vilket har lett till att “Glada Hudik teatern”, turnerat runt i Sverige med musikalen Elvis.

 

Så ställ dig följande frågor:

  • När är du i ditt bästa jag?
  • Vad gör du då?
  • Glittrar du?
  • Är du på rätt plats?

 

 

Success Education önskar dig en glittrande vecka!