Filmtips “Thrive”

 

God fortsättning och hoppas du haft det härligt under jul och nyår och vill fortsätta att ta del av mina inspirationsmail.

 

Jag tänkte börja året med ett filmtips. Filmen heter “Thrive” vilket betyder, blomstra. Filmen tar upp verkliga bevis om vad som pågår i världen och hur lurade vi har blivit. Men också en mycket ljus sida om vad vi kan göra.

 

Det finns många människor som svälter och som inte har mat för dagen. Det finns forskare som tagit fram värdefull teknik som “fri energi” men som blir nertystade. Teknik som kan försörja hela världen på el – gratis!

 

Det fanns bl.a. en läkare dr. Royal Raymond Rife som 1920 uppfann ett mycket avancerat mikroskåp. Han utvecklade också en teknik som kallades “koordinerad resonans”, som uppenbarligen kunde förstöra cancertumörer såväl som virus. 1934 utfördes kliniska tester tillsammans med universitetet i södra Kalifornien. Rifes teknik testades på 16 dödligt sjuka cancerpatienter, inom 3 månader var alla framgångsrikt botade.

 

Strax därefter blev det lab som testade Rifes teknologi nerbränt och Rife blev stämd. Genom Morris Fishbens förtjänst chef för “The journal of American Medical Association” blev Rife ruinerad och stängdes ute. Hans lovande och briljanta arbete glömdes bort.

 

Ja detta var bara något exempel på vad filmen tar upp. Hur länge ska vi blunda för vad som pågår runt omkring oss? Filmen avslutas med en mycket ljus framtid om vad vi kan göra för att påbörja förändringarna redan nu.

 

Genom att klicka på “Thrive” länken kan du se trailern. Du kan se hela filmen gratis genom att skriva in din mailadress på den hemsidan.

 

Eller se den på youtube.

 

 

Success Education önskar dig en god fortsättning på det nya året och låt 2014 bli ett blomstrande år.