Psych-K

Nu har jag gått en utbildning i Psych-K. Psych-K är en psykologisk kinesologi, där du genom muskeltestning kan verifiera om någonting är sant eller falsk för just dig.

Som till exempel du har ett mål att finna en kärleksfull relation. Du jobbar för att uppnå ditt mål, du fokuserar på dina mål, men ingenting händer. Varför? Jo då finns där en konflikt mellan vad du på ett medvetet plan vill och vad du på ett undermedvetet plan har blivit programmerad.

Din undermedvetna hjärna tror kanske att relationer är svåra, komplicerade och att du inte är värd att bli älskad för den du är. För det är vad du upplevde i din barndom, det är vad dina föräldrar och för-föräldrar trodde och upplevde och det blev din programmering från din kultur. Då kommer ditt undermedvetna att hindra dig finna en kärleksfull relation och istället attraherar du relationer som inte fungerar, baserat på din undermedvetna sanning.

Med Psych-K identifierar vi undermedvetna övertygelser och sen skriver vi om dem. Detta gör vi genom enkla övningar så att hela hjärnan börjar samarbeta. Så att höger och vänster hjärna, samt din medvetna och undermedvetna hjärna vill samma sak. Då kan du uppnå dina mål med lätthet.

Med dig hem får du sen övningar från Brain Gym för att aktivt arbeta med att din hjärna vill samarbeta, så att du kan använda hela din hjärnan.

Vill du testa en behandling?

Prova-på erbjudande: Pris: 300 kr, ordinarie pris 1 200 kr exkl. moms för företag.

Success Education önskar dig en fin vecka 🙂