No arms, no legs, no worries

 

 

Jag bryr mig inte om hur du ser ut, vad du är bra på eller vad du är dåligt på, utan du är helt fantastisk för att du är du. Du är vacker precis som du är. Ja dessa ord betonar Nick Vujicic när han pratar inför en skola full med tonåringar.

 

Se filmen du också, No arm, no legs and no worries. Tårarna rinner ner för mina kinder när jag ser den.

 

Vill du se den långa versionen så hittar du den här, No arms, no legs and no worries.

 

Här är en länk till Nick Vujicic´s hemsida för mer info om honom.

 

Kom ihåg att du är vacker och helt underbar precis så som du är! Delar gärna denna film och gå ut i din omgivning och ge någon en kram, ett vänligt ord, eller hjälp någon. Rädda någons liv just idag. Vi är här för att hjälpa varandra.

 

Success Education önskar dig kärleksfull vecka