Dying to be me…

 

Lyssna på Anita Moorjanis fascinerande berättelse. Anita Moorjani hade lymfcancer och år 2006 var det meningen att hon skulle dött. Läkarna sa att hon hade bara timmar kvar att leva när hon gick in i koma, pga att hennes organ började stängas av.

 

När Anita befann sig i koma upplevde hon något helt otroligt, ett expanderat medvetande. Hon kunde se allt som hände runt omkring hennes kropp, men också utanför. Hon upplevde att hon var överallt samtidigt. Hon förstod varför hon hade fått cancer och att hon hade ett val att komma tillbaka, samt att hennes kropp skulle läka mycket snabbt.

 

Anita valde att återvända och efter 5 dagar hade cancern reducerats med 75%. Fem månader senare var hon utskriven från sjukhuset och cancern var helt borta.

 

Det Anita lärde sig i det ökade medvetandet är att vi ser inte vår fulla potential och att vi är så mycket mer än vad vi tror. Hon drar likheter med att befinna sig i en mörk lagerlokal och det enda du ser är det ficklampan lyser upp .

 

Anita Moorjani säger att det viktigaste med livet är följande fem delar:

  1. Love – älska dig själv först. När du älskar dig själv, värderar du också dig själv och då lär du andra hur du vill bli behandlad. När du älskar dig själv har du inget behov av att kontrollera eller mobba andra, du tillåter ej heller andra att kontrollera eller mobba dig.
  2. Live fearless – vi har blivit lärda att vi ska vara rädda, rädda för att skydda oss och vara trygga, men det är inte sant. Kärleken håller dig trygg. När du älskar dig själv kommer du inte att försätta dig i situationer som kan skada dig eller andra.
  3. Humour – vi föddes med denna kunskap och som barn visste vi att det var viktigt att skratta och ha roligt, men sen blir vi påverkade av vår omgivning. Om vi tillät oss att lyfta in humorn i våra liv igen. Tillåta oss att skratta högt och ofta så skulle färre människor bli sjuka, vi skulle behöva färre sjukhus och fängelse!
  4. Life is a gift – många ser inte att livet är en gåva. När vi går igenom våra tuffaste perioder i våra liv är det lätt att ge upp, men när du tittar tillbaka på den situationen kommer du att inse att den var en gåva! När jag tittar tillbaka på min tuffaste perioder, inser jag att bli utsatt av psykisk misshandel var en gåva. Det har gett mig förmågan att tro på mig själv och min potential, starta mitt företag, arbeta med min passion, samt hjälpa andra att leva sin dröm. Anita säger att hennes cancer var en gåva, och om du inte inser att dina utmaningar är gåvor så innebär det att du inte nått slutet ännu.
  5. Be yourself – var dig själv, ingen annan. Lär känna dig själv, älska dig själv och var dig själv

 

When you finally let go of the past, something better comes along”

 

Success Education önskar dig en härlig vecka