Just nu pågår dokumentärserien “The truth about cancer”. Ty Bollinger grundaren till dokumentären intervjuar forskare, läkare, komplementärmedicinare, terapeuter, patienter om vad som verkligen ligger bakom cancer.

Vad är cancer? Vad fungerar och vad skapar mer cancer?

Dessa frågor kommer du att få svar på i serien som startade i veckan och omfattar nio avsnitt, i skrivande stund har jag själv sett tre av dem och jag kan verkligen rekommendera dem. Det är på tiden att vi får kunskaper om vad som läker och hjälper vid cancer och vad som förvärrar. Att få cancer behöver inte innebära en dödlig utgång utan det finns så mycket vi kan göra. Ty förlorade bägge sina föräldrar i denna hemska sjukdom och därefter har det blivit hans mission att sprida denna film till världen, så att vi kan hjälpa våra nära och kära på riktigt. Klicka på bilden och skriv in din mailadress för att få tillgång till avsnitten.