Min kära vän och kollega Evakarin Wallin kommer till Halmstad den 24/8 och håller en workshop i att sätta mål utan att försaka familj, god sömn och din hälsa. Jag kan varmt rekommandera dig att deltaga, jag kommer att vara där.

Jag har känt Evakarin Wallin i ca 4 år och hon är grundaren till metoden FBM (Freedom Based Mindset). Evakarin hjälpte mig att förändra mitt mindset när det gällde marknadsföring. Jag gick hennes utbildning och lärde mig FBM. Vi blev goda vänner, vi hjälper och stöttar varandra för att komma vidare i vår utveckling.

I Evakarins workshop får du hjälp att göra en personlig plan för de nästkommande 90 dagarna. Du får hjälp att sätta mål som är rätt för dig.

Du kommer att lära dig hur du bemöter motstånd så du inte fastnar på vägen utan verkligen når dina mål.

Det du lär dig kommer du att kunna använda om och om igen.

Den här passar dig som:

  • Inte är van att sätta mål men vill förändra en eller flera delar av ditt liv.
  • Satt många mål som du inte lyckats nå och känt dig misslyckad istället.
  • Som vill sluta jobba hårt för att nå dina mål. Du vill nå dem och må bra under tiden.

Vissa är målmedvetna och viljestarka som sätter höga mål som de når. Men de flesta är inte så. Den här workshopen vänder sig till dig som inte kan följa i deras fotspår.

Det som gör att man misslyckas med att nå sina mål är dina präglingar som är programmerade i ditt undermedvetna. Det är inte ditt fel men de motarbetar dig när du är på väg att skapa något nytt i ditt liv. Du kommer att få verktyg som hjälper dig att vända dina motgångar till framgångar.

Dessutom kommer du att få se hur enkelt det kan vara att förändra sitt mindset. Personlig utveckling behöver inte längre vara ett hårt jobb.

Evakarin satte sig i sitt prunkande växthus och gjorde en kort film där du får lära dig de 5 stegen jag använder för att nå mina mål.

Klicka på länken eller bilden för att se filmen: https://evakarin-wallin.mykajabi.com/pl/5579

Vi ses i Halmstad, den  24 augusti. Anmäl dig idag till Evakarin Wallin: evakarin.wallin@gmail.com

Introduktionspris: 750 kr (exkl moms för företagare).

Plats: Hamngatan 51 (Baksida hotel Mårtensson)