Läkaren och psykiatrikern Harald Blomberg säger: Tiden är inne för holistisk sjukvård! Vi har en tillväxt i sjuklighet som ingen har råd att betala. De flesta av dagens sjukdomar beror ändå på kronisk inflammation, vilket är det man bör åtgärda istället för att medicinera symtom.

Lösningen på sjukproppen är att tänka om helt och införa en övergång till en holistisk sjukvård. Läkaren Harald Blombergs nya bok reser ytterligare tvivel mot dagens sjukvård paradigmet. Men i Sverige kan den läkare som ger alternativ behandling hotas av indragen läkarlegitimation. Därför är det tyst i läkarkåren, även om många ser och förstår hur det egentligen ligger till. Dagens sjukvård måste omformas.

– Lite mer fritänkande och rebellanda inom läkarkåren vore önskvärt, säger Sanna Edhin.

Läs hela blogginlägget om: Ta maken över din hälsa!