Ditt mindset är oerhört viktigt och du attraherar det du känner. Dina tankar och känslor är skapande, och vi skapar vårt liv utifrån vad vi tänker och känner. Tänker du tankar och känner känslor som baseras på räsla, kommer du att dra till dig saker och situationer som ger dig mer rädsla. Tänker du tankar och känner känslor som baseras på glädje och kärlek, kommer du att dra till dig situationer och personer som bringar glädje och kärlek i ditt liv. Lyssna på vad superstjärnorna säger om detta i filmen nedan.  “As you think so shall you be, and I become what I think about all day long”.

När du blir medveten om att dina tankar är skapade blir du också mycket noga med vad du tänker på. Du kommer inte tillåta negativa tankar komma in i ditt system, för du vet vad de gör med dig och ditt liv. Vårda dina tankar, tänka enbart vackra tankar om dig själv, din kropp och din omgivning, och du kommer skapa paradiset på jorden.