Den 24/4 har jag bjudit in kollegan Katinka Wallner som kommer prata om hur du kan väcka din inre potential.

Är du medveten om att du endast använder en ytterst liten del av din potential? Rädslor, begränsande tankar och mindervärdeskänslor får oss ofta att förminska oss själva och framförallt tankarna kring vad som är möjligt respektive inte. Vi är alla energivarelser och besitter en enorm förmåga att skapa i våra liv men vi är ofta djupt präglade av de rädslor vi förvärvade om världen som barn. Det är nu dags att lära om, vakna upp och skapa!

Attraktionslagen är ett exempel på hur du kan använda dig av ditt eget unika vibrationsfält, men i grunden kan du göra så oändligt mycket mer!

Författare, föreläsare och själsliga coachen Katinka Wallner vill i detta föredrag med tillhörande frågestund väcka dig in till din egen storhet! Katinka är författare till böckerna: ”Sluta skämmas och bli fri!” samt ”Du är bäst när du är dig själv”. Katinka gör även inspirationsvideos i samarbete med tidningen Nära, skriver artiklar för Nära samt tar emot klienter enskilt per telefon och numer även i Halmstad!

Du kan läsa mer om Katinka på hennes hemsida och Näras blogg med inspirationsvideos.

Tid: 24/4 kl. 19-21.30

Plats: Hälsa & relationer, Hamngatan 51

Pris: 250 kr

Varmt välkommen till en energirik afton!