Känner du att du skulle behöva en kickstart? Är du trött på att rusa runt i ekorrhjulet? Ställer du dig frågan: – Vad är det jag håller på med? Vill jag leva mitt liv såhär?

Vill du lära känna dig själv på djupet och gå inåt, sluta stressa runt i vardagen, bli en bättre partner, förälder, kollega, och framför allt ta bättre hand om dig själv?

Till helgen 9-11/8 är det kickstart i Bösarp, en yogaretreat där vi njuter naturen och hälsosam mat, badar i SPA badet, återhämtar oss, yoga och mediterar tillsammans, samt sätter mål enligt buddistiska principer.

Jag vet att det kanske känns mycket med en helg borta från familjen, men jag lovar dig att det kommer att ge dig så mycket mer energi. Så när du kommer tillbaka är du en ny person, med ny kraft, ny energi och redo att förverkliga ditt mål som du satt upp under helgen.

Idag har jag bara 3 platser kvar, är en av platserna din? Jag ser fram emot att träffa dig i Bösarp. För mer info om yogaretreaten