God fortsättning kära kunder och jag hoppas att ni haft en fin jul. Såhär två dagar innan nyårsafton vill jag passa på att påminna att det är bra att göra ett bokslut över 2019. Ja hur har ditt år varit?

Är du nöjd med det eller är det något som du vill förändra? Har du varit modig under 2019? Har du utmanat dig i någon rädsla, gjort något som var läskigt? Har du älskat, har du älskat dig själv och dina nära, dina medmänniskor, djuren, naturen och så vidare. Har du haft roligt, har du förgyllt livet för någon annan?

Har du nått dina mål som du satte 2019? Hur vill du att 2020 ska bli?
Om nu 2019 inte blev som du önskat, vad behöver du då göra för att 2020 inte ska bli detsamma? Einstein sa: galenskap att göra samma som om och om igen och förvänta sig ett nytt resultat, ja vill du nå ett nytt mål så kan du inte göra samma sak som du alltid gjort, du behöver tänka, tro och agera på ett nytt sätt. Tänka annorlunda, tro annorlunda och agera annorlunda än vad du brukar. Vill du ha hjälp med att tänka, tro och agera annorlunda så att du kan nå dina mål?

Ja då vill jag passa på att påminna dig om att maila mig redan idag för att boka ett gratis möte, så får du 2020´s coaching för samma pris som under 2019.

Önskar er alla ett gott slut och ett magiskt 2020