Ja visst är det ett konstigt ord, vad är ho´oponopono? Det är en uråldrig Hawaiianskt bön som vi kan använda för att förlåta oss själva och de vi är i kontakt med. Själva ordet Ho´oponopono betyder “to make it right”, alltså att göra rätt. Ho´o = att göra, pono = rätt. Den dubbla betydelsen av ponopono betyder att göra det dubbelt rätt, alltså att både göra rätt för oss själva och andra.

Lyssna gärna på denna underbara sång varje dag, den hjälper dig att stärka dig inifrån, samt att minska negativitet runt omkring dig. Klicka på bilden och lyssna på ho´oponopono. Vill du veta mer om Ho´oponopono kan jag varmt rekommendera dig att läsa/lyssna på boken Zero Limits av Joe Vitale, eller läsa mer i denna blogg.

Själv använder jag Ho´oponopono dagligen och jag tycker det är en fantastisk teknik <3