Nu när corona viruset är aktivt vill jag berätta att det finns väldigt mycket du kan göra för att stärka ditt immunsystem. Har du ett starkt immunsystem – håller du dig frisk.

Jag tar själv stora mängder c-vitaminer. Du kan inte överdosera c-vitamin utan tar du för mycket får du diarré och då minskar du på mängden tills avföringen blir normal igen. Ta gärna c-vitamin i pulverform, de är mer effektiva. Jag köper mina via my protein:

Här kan du läsa mer om vikten av att ta c-vitaminer av Dr. Sanna Ehdin:

Sen dricker jag Kombucha, som ger näring till de bra tarmbakterierna. Jag tar också 3 st olika eteriska oljor för att stärka mitt immunsystem: Thieves, RC och Stress Away, se filmen nedan.

I filmen gör jag också en knackrunda (EFT – emotionell frihetsteknik) om du känner oro och rädsla för att bli smittad.

 

 

Dr. Joe Dispenza pratar i filmen nedan om meditationens fantastiska effekt på att höja ditt immunsystem. Jag har själv gått 3 av Dispenzas workshop och den sista var i Berlin förra året. Då träffades 1200 personer och mediterade 6-8 h/dag i en hel vecka. Det var helt fantastiskt. En person som hade haft stroke och blivit förlamad i ena armen, kunde efter 7 dagars meditation röra armen, sträcka den ovanför huvudet. En annan kvinna som hade cancer i sköldkörteln, kunde inte längre se den 2 cm stora tumören som tidigare hade varit mycket synlig. Jag brukar säga att meditation och yoga räddade mitt liv när jag levde i en mycket destruktiv relation. Jag fortsätter att meditera varje dag minst 1-2 timmar. Klicka på filmen och se vad Dr. Joe Dispenza har att säga.