I dess tider kan det vara extra viktigt att ta hand om oss själva, och inte gå in i allt som sker i vårt yttre. Jag har gjort en stärkande energiövning som kan användas för att känna sig mer jordad, grundad och trygg.  Det är en övning där du balanserar dina chakran (energicentran), men också omsluter dig i en energibubbla av ljus och kärlek. Testa den du också och se hur den känns för dig.

Ge mig gärna feedback på hur den känns för dig. Önskar dig en magisk dag <3

 

Om du är osäker på var dina chakran sitter, kan du titta på bilden nedan. Här är dock inte jordstjärnechakrat och solstjärnechakrat med. Jordstjärnechakrat sitter ca 30 cm nedanför dina fötter och solstjärnechakrat sitter ca 30 cm ovanför ditt huvud. Jordstjärnechakrat är porten till Moder Jord och Solstjärnechakrat porten till den centrala solen i Universum. Jorden representerar vår kvinnliga urkraft medan solen representerar den manliga kraften. Genom att balansera vårt system får vi balans mellan yin & yang. När vi står stadigt i oss själva, spelar det ingen roll hur mycket det storma runt omkring oss – Du står stadigt. Du har kraften inom dig <3.