Jag har märkt att en av anledningar till att vi mår så dåligt är att vi skurit av kontakten med oss själva. Alltså med vår själ, källan, gud, great spirit eller vad du vill kalla den. Vi har slutat lyssna inåt, inåt på vår intuition och vår själs längtan. Vi behöver återskapa denna kontakt så att vi lättare vet vilket det bästa steget framåt är. Denna inre kraft hörs lättare om vi stillar vårt sinne, och minska det yttre bruset från samhället. Då behöver vi tid till att stanna upp och känna efter.
Jag ser denna inre kraft kopplad till hjärtat eller vår inre feminina kraft, till vårt undermedvetna och våra känslor. Vår inre man är kopplad till hjärnan, våra tankar, intellektet och vårt medvetande, och vi behöver bägge för att må bra. Men i dagens samhälle prioriteras intellektet och vårt manliga sätt att se på världen, och vi har tryckt ner vår kvinnliga del inom oss i tusentals år.
För att vi ska bli hela, för att vi ska kunna läka oss själva, relationer och samhället behöver vi skapa fred inom oss och sluta kriga med dig själv. När vi rättar till insidan så löser sig utsidan automatiskt. När vi skapar fred inom oss själva bejakar vi alla delar inom oss. Vi läker relationen inom oss mellan vår inre kvinna och vår inre man. Kvinnan står för det mystiska, kreativa, känslosamma, urkraften, mörkret, visdomen medan mannen representerar styrka, trygghet, handlingskraft, ljuset, intellektet, analysen.
Jag har rensat och rensat i mitt undermedvetna för att kunna förena min inre kvinna med min inre man. Jag har gråtit, varit förbannad, och gått igenom en inre skärseld känns det som ibland, men idag känner jag mig hel. Jag tillåter min inre man hålla ett tryggt space för min inre kvinna när hon känner sig förtvivlad, ledsen och missförstådd.
Idag tystar jag inte henne eller skäms för att visa mina känslor, utan alla mina känslor är ok. Det är så vi läker. Jag tar ansvar för mina känslor, jag tar också ansvar för mina handlingar och alla de resultat jag får, för det är bara jag som kan förändra dem om jag nu inte är nöjd med det jag ser. Jag säger inte att resan är enkel för det är den inte, men så värt det. Belöningen är fantastiskt – du känner dig hel❤❤❤.
Hur gör du för att skapa fred i dig och bli hel? ❤❤❤