Visste du om att vad du tror om dig själv, din omgivning, dina relationer formar ditt liv. Om du tror att relationer är svåra, komplicerade och utmanande så kommer du att dra till dig just sådana relationer. Om du tror att män är skitstövlar, aggressiva och manipulativa, ja då kommer du också att träffa sådana män. Om du tror att du inte är värd att bli älskad, jag då kommer du också att träffa män som sviker dig. Jag vet för jag hade övertygelser som sa precis detta. Efter att jag lyckades komma ur en riktigt destruktiv relation träffade jag en man som varit dömd för kvinnofridsbrott och då tänkte jag, men herre gud, står det i pannan på mig eller? Ja faktiskt, jag hade inom mig en övertygelse om att jag inte var värd att bli älskad, att män var skitstövlar och relationer var väldigt komplicerade. Då förstod jag att jag var tvungen att gräva djupare och omprogrammera dessa övertygelser till mer gynnsamma.

Under något år höll jag på att omprogrammera mina ogynnsamma övertygelser till att jag är värd att bli älskad precis om jag är. Män är kärleksfulla, respektfulla och ärliga. Relationer är trygga, kärleksfulla och helt fantastiska. Efter att jag gjort dessa omprogrammeringar så kom min drömprins in i mitt liv, eller jag hade ju känns honom sedan jag var i 20 års åldern, men då var han bara en god vän, kompis. Nu såg jag hans enorma stora hjärta som en fantastisk partner. Till våren firar vi 10 år som par, och jag är så glad att jag tog steget och omprogrammerade mina övertygelser. Har du övertygelser som inte gynnar dig? Vill du omprogrammera dina övertygelser? Kontakta mig så hjälper jag dig.

Jag har också skrivit ett häfte där jag beskriver de olika principerna som styr övertygelser och hur du kan omprogrammera dem. Läs mer genom att klicka på bilden.