Hej, jag hjälper kvinnor förbättra sina nära relationer genom ökad självkärlek. Genom att skala av lagren av att känna sig otillräcklig, oälskad och nerbruten till att börja tro på sig själv, känna sig trygg och älskad. Jag hjälper mina kära kunder hitta hem till sig själva, sin inre kompass, sitt inre ledarskap. När vi är i kontakt med vår inre kompass, vår inre visdom vet vi vad som är bästa vägen framåt. För att nå dit behöver vi minska bruset. Bruset av stress och negativ självbild som “jag duger inte” till känsla av att jag är tillräcklig och älskad precis som jag är.
Jag hjälper mina kunder bli medvetna om bakomliggande mönster, begränsande tankar och känslor till stärkande och handlingskraftiga. Då kan de lätt och enkelt nå sina drömmar och uppleva närande och trygga relationer.
Jag kommer dela med mig av min erfarenhet och kompetens för att inspirera dig att läka hela dig. Klicka på bilden och gå med i gruppen du också <3

Länk till gruppen