Nu är det åter dags för hälsomässa i Köinge. Jag kommer också denna gång att vara en av utställarna. Jag kommer också hålla i en workshop som handlar om att bli fri pengarblockeringar kl. 13 och en föreläsning kl. 16, där jag berättar mer om Expandmetoden.

Workshop – Bli fri pengarblockeringar
Välkommen till en workshop där vi identifiera några av dina pengarblockeringar. Jag kommer sedan med hjälp av Expandmetoden att rensa bort dessa blockeringar. Vi avslutar med att göra en övning där vi fyller på med universums pengaflöde.

Föreläsning – Expandmetoden
En föreläsning om Expandmetoden och hur jag kom i kontakt med grundaren till tekniken, och gick utbildningen. Expandmetoden är en fantastisk teknik för att neutralisera jobbiga känslor, lösa upp blockeringar, präglingar och ogynnsamma övertygelser i vårt undermedvetna. Expandmetoden har förändrat mitt liv till det bättre och jag är så tacksam att jag kan hjälpa andra förändra sina liv till det bättre. Jag är numera certifierad Expandlärare och håller egna utbildningar.

 

Varmt välkomna