Att förlåta är något av det viktigaste vi kan göra. För i detta blir vi fria. Har du tänkt på att när du har otalt med någon annan eller är arg och frustrerad över en situation att du är alltid där? Vad innebär det? Jo att det inte sker utanför dig utan det sker inom dig.

Vi skapar vår värld genom vårt sinne, vår perception, vår upplevelse. Vilket innebär att det vi ser utanför oss själv är i själva verket en spegling, en projicering utav vad som pågår inom dig.

Detta är anledningen till att 2 människor som ser samma sak kan ha 2 vitt skilda upplever utav händelsen. Allt utspelas inom oss och projiceras sedan utåt i världen.

Så vill jag ha fred i världen, börja titta inåt. Är du snäll mot dig själv? Eller kritiserar du dig själv jämt och ständigt? Jag borde vara bättre? Jag är ful, tjock osv. Detta är att kriga med dig själv?

Krigar du med andra? Andra förstår mig inte. Andra är dumma och korkade. Min partner är elak, mina kollegor är elaka osv. Detta är att kriga med världen.

För att skapa fred inom och runt omkring dig börja med ditt förlåtelsearbete.

Förlåt dig själv, förlåt din kropp, förlåt din partner, förlåt dina kollegor, förlåt dina föräldrar, dina syskon, dina barn, dina vänner och fienden. Förlåt ALLT och ALLA o h du kommer så småningom leva i paradiset på jorden.

Du kanske tycker att, jag kommer minsann inte förlåta honom eller henne för det han/hon gjorde är oförlåtligt. Att det är en svaghet att förlåta. Att förlåta krävs oerhört mycket styrka och att ta 100% ansvar för allt i ditt liv.

Jag är ansvarig för mitt liv, mina känslor och för varje resultat.

Skriv ner en lista på alla som irriterar dig och som du har otalt med och börja ditt förlåtelsearbete.

Jag säger inte att detta är lätt, för det är det verkligen inte. Detta har nog varit ett av de tuffaste resorna i mitt liv, men resultatet är fantastisk.

Jag är inte helt klar ännu, det dyker fortfarande upp saker o situationer som jag blir arg och irriterade på, och det är ok. Det innebär att jag fortsätter mitt förlåtelsearbete varje dag.

Detta är hur du skapar fred både inom dig och på vår fantastiska planet – moder jord, Gaia❤️🌎❤️

I’m sorry
Please forgive me
I love you and
I thank you

Var enda gång jag förlåter ur djupet av mitt hjärta, med hela mitt väsen sker mirakler. Världen blir en bättre plats. Detta skedde när jag förlät mitt ex. Detta gjorde att jag manifesterade min älskade livspartner och idag kan leva ett liv i kärlek ❤️❤️❤️