Att försöka ändra på slutresultatet är meningslöst utan jag behöver börjar där jag kan påverka. Om du har bakat en kaka och råkat ta salt istället för socker så kommer kakan att smaka dåligt. Om du i det läget (när kakan är klar) försöker ta bort saltet och tillsätta sockret, vet du lika bra som jag att det kommer sabba HELA kakan ännu mer.

Detsamma gäller i vår fysiska verklighet. Om du upplever konflikter och krig omkring dig hjälper det inte att du också ger dig ut och kriga. Om du har fysiska hälsoproblem eller en dålig relation eller problem med pengar så gäller samma sak.

Har du haft icke kärleksfulla tankar, känslor och handlingar till din kropp, din kollega, din partner eller pengar?
Börja där och du kommer få ett nytt resultat.

Vill du ha kärleksfulla relationer behöver du ställa dig frågan? Har jag bidragit till kärleksfulla tankar, känslor och handlingar till min partner?

Vill du ha en hälsosam kropp? Behöver du ställa frågan: Har jag bidragit till kärleksfulla tankar, känslor och handlingar till min kropp? Har jag gett den den bästa maten, träningen, vilan?

Vill du ha ett bättre jobb, mer pengar? Har jag bidragit med kärleksfulla tankar, känslor och handlingar till mitt jobb och till pengar? Eller kritiserar jag mitt jobb, klagar på mina kunder, är förbannad på att pengarna aldrig räcker?

Vill du ha en förändring så börja inom dig❤️🌟❤️

❤️If I can do it, you can do it❤️