Nu börjar yogan i Harplinge 🧘‍♂️❤️. Söndagen den 12/2 kl 17-18 i Ratichallens festlokal.

Vill du också kunna varva ner, bli mjukare i kroppen, reducera stress, smärta, förbättra din hälsa, stärka immunsystemet och bli snällare mot dig själv? Då är yoga ett perfekt redskap. Vi startar vårens yogatermin den 12/2 kl. 17-18.

  • Tid: Söndagar kl. 17-18 fr.o.m den 12/2 t.om. den 14/5, med uppehåll den 9/4 & 30/4
  • Plats: Ratichallens festlokal
  • Pris: 120 kr/gång eller 10-kort för 1000 kr

Yogan jag utför är en blandning av Hatha, Vinyasa, Energy Medicine och Yinyoga. Hatha vinyasan är mer fysiskt och yin- och EMyoga mer meditativ. Vissa klasser jobbar vi mer med fysiskt som omfattar lugna och sköna rörelser i en följsam struktur, både rogivande, stärkande och balanserande. Klassen innehåller liggande, sittande och stående positioner, samt balans- och andningsövningar. Andra gånger går vi in i yinyogan, där vi ligger i positionerna mellan 2-5 minuter och hjälper oss att gå djupare in i oss själva och kunna släppa blockeringar och känslor. Vi avslutar varje klass med ca 10 minuters avslappning.

Klassen anpassas efter individen och passar både för den erfarne yogisen som nybörjaren. Yoga handlar inte om att prestera eller vara duktig och det finns alltid övningar som går att anpassa så att du ska känna att det blir givande.

Läs mer om yogan