Vill ni vara med och träna CE5 protokollet. En meditation enligt dr Steven Greers protokoll för att skapa kontakt med våra galaktiska vänner, vår stjärnfamilj. Ett protokoll som kallas CE5 (close encounters of the fifth kind). Vill du veta mer om vad CE5 innebär så kan jag varmt rekommendera dig att lyssna på poddavsnittet 1 av CE5 Sweden.

Vi träffas i Skintaby 337, Harplinge.

Vägbeskrining: Kör ca 2 km på Getingevägen från Harplinge. Efter Dränggård tar du till vänster vid vägskyltden Skintaby och Särdal. Sväng höger ca 100 m från skyltarna in på en grusväg. Kör ca 800 m och du är framme. Det ligger vid en skogsdunge. Idagsläget finns här 3. Vi träffas vid det bortre huset.

Vi träffades första gången den 3/7 kl 18-19 i Skintaby 337 för att tillsammans träna CE5 protokollet. Träffarna är kostnadsfria ✨
17/7 på Smörkullen utanför Falkenberg arrangör Peter Antonsson
8/8 i Skintaby 337 arrangör Madeleine Magnusson
Här är en svensk länk till meditationsprotokollet och här är en engelsk version.

Hjärtligt välkomna❤️

Vill du gå med i vår facebook grupp där jag delar information om våra träffar så klicka på denna länk.