Behöver du hjälp att ta bort energi implantat? Många gånger när vi upplever att vi sitter fast och det känns som om det spelar ingen roll vad du gör så sker ändå ingen förändring, kan det handla om ett energi implantat som begränsar dig. Det har visat sig att vi har väldigt många implantat i våra energifält. Ett implantat är någon form av energi föremål som är placerad i ditt energifält som hindrar dig att vara i din fulla kraft, ungefär som någon som sätter käppar i hjulet. Vi kan ha med oss implantat från tidigare inkarnationer men vi kan också få dem under vår egen livstid.

Jag har sedan 9-10 år  plockat bort olika former av implantat hos både mina kunder och hos mig själv. Jag hjälper dig gärna att plocka bort implantat? Läs mer här. Jag kommer också i höstens Expandutbildning förlänga utbildningen och gå igenom hur du själv kan plocka bort energi implantat och även hjälpa andra att plocka bort deras.

Om du vill veta mer om implantaten kan jag rekommendera dig att lyssna på Charlotta Rexmarks video om implantat. Jag lägger den här nedan: