Gratis föreläsning online 16/5 kl 19 – Handskas med jobbiga känslor
Skulle du vilja handskas lätt och enkelt med dina känslor? Du vet de där känslorna som frustration, oro, stress, rädslor, hopplöshet, ilska och så vidare. Tänk om du kunde transformera dem och istället känna ett inre lugn och en trygghet. Hade det varit intressant?
Torsdagen den 16/5 kl 19-20.30 via zoom kommer jag att hålla en gratis föreläsning.
Temat är att handskas med jobbiga känslor. Jag kommer berätta min resa av fullständig kaos och destruktivitet med psykisk misshandel, övergrepp och skulder till ett liv i harmoni genom att förändra och transformera min inställning till känslor.
När vi lär oss handskas med jobbiga känslor så blir livet enklare. Då förändras inställningen från att vara slav under känslorna och att de är skrämmande till att inse att de där jobbiga känslorna vill berätta något för mig. De blir till värdefulla nycklar som jag använder för att låsa upp mer av min inre kraft mina inre gåvor.
Jag kommer att demonstrera en metod som jag använder för att transformera jobbiga känslor vilket innebär att jag kommer jobba med några som är med. Vill du vara med?
Anmäl dig till mig på Madeleine@madeleinemagnusson.se eller tfn: 0730-808383 så skickar jag länk och mer info.
Kan vara en bild av 1 person och text där det står ”Hantera jobbiga känslor Gratis föreläsning 16/5 kl 19 online”
Alla reaktioner:

Pia Ericsson, Urzula Nylander och 10 andra