Fredagen den 19/7 kl 9-17 bjuder jag in dig vackra kvinna till en dagsretreat i vårt paradis ❤️

Dagens tema är ”Kvinnohälsa med yoni healing”. Där fokus är att läka trauman och blockeringar kopplade till den feminina kraften. Många av oss har varit utsatta för olika övergrepp och trauman eller ärvt mönstret av övergrepp från generationer tillbaka.

Vi börjar dagen med en mjukgörande yoga för att komma ner i kroppen. Jag leder workshops där du ges tillfälle att gå djupare och läka tidigare övergrepp i en trygg miljö för att läkning ska äga rum. Vi badar i poolen, SPA-badet, mediterar, pratar och delar våra olika upplevelser. Och inser att du inte är ensam utan vi är många som gått igenom liknande upplevelser.

Jag har själv gått igenom och läkt flera övergrepp varav jag har möjlighet att hålla space för dig. Vi njuter av god och hälsosam lunch och fika under dagen. Det erbjuds också en behandling i andullationsbänken med frekvens och IR-ljus.

Pris: 1555 kr
Plats: Skintaby 337, Harplinge
Hjärtligt välkommen

Läs mer genom att klicka på bilden

Heart made from book pages.