Skulle du vilja öka glädjen i ditt liv och uppleva lycka? Skulle du vilja uppleva en större tillfredsställelse i ditt liv?

Jag har studerat hälsa och välbefinnande under många år, ja sedan 1995. Har provat på både vad som fullständigt dränerar mig och vad som faktiskt ger mig energi och öka glädjen i mitt liv.

Jag har funnit 7 steg enkla steg för att skapa lycka i livet. Det finns omfattade studier bakom stegen och de kommer ge dig energi, glädje och tillfredsställelse. Utöver detta får du också en bonus, där du kan hantera stress i vardagen och minska din inre kritiker.

Jag har byggt en webbkurs utav dessa steg, där du får övningar och material för att förstå och träna dessa 7 steg. En webbkurs är en kurs om du gör på nätet. Där du blir inbjuden till kursen via en länk som du får på mail. Denna länk leder dig till en hemsida på nätet, där du kan göra övningarna. I kursen förklarar jag med hjälp av text, bilder och filmer de olika stegen i kursen, så att du kan känna dig trygg. En webbkurs är som en vanlig kurs fast den sker på nätet och du kan göra den när du vill, när helst på dygnet det passar dig bäst. Du kan gå tillbaka och göra om de olika övningarna flera gånger, och du har livslång tillgång till den.

Tycker du att det låter intressant? Kontakta mig så berättar jag mer.

7-steg-till-lycka

Vad andra säger om kursen:

”En härlig kurs som pushade mig att se, känna och tänka i nya banor. Madeleine Magnusson ger enkla övningar – som för oss stressade ändå blir lagom utmanande – för att stanna upp, vara här och nu och uppskatta vardagens små ting. Att vägledas av Madeleines mjuka röst gjorde övningarna behagliga och stunderna blev snabbt en av dagens höjdpunkter. En satsning på mig själv för att må bra som var väl värd varje insats”.

– Gabriella Nilsson

 

”Denna webkurs har varit otroligt inspirerande och utmanande för mig. Tappar lätt fokus och svårt att slutföra saker men denna kurs gick jätte bra.  Jag har nu lättare att se mer positivt på saker och även finna glädjen när saker inte riktigt går min väg. Jag har stor användning av de insikter och verktyg jag fått och fortsätter nu på egen hand mot ett liv med mer glädje och mindre frustration”.

– Monica Svenningsson