Vad innebär det att vi nu genomgår – en uppstigning?

Vår tre dimensionella jord, moder jord håller på att göra en uppstigning och vi med henne till en fem dimensionella jorden. Nu pratar jag inte om den matematiska definitionen utav dimensioner, utan om medvetandeförändring. Medvetandet i en 3D jord är annorlunda än i en 5D jord och det är detta som innebär uppstigningen från 3D till 5D och högre. 5D är inte slutet utan vi kommer senare att stiga upp ännu högre. Så vad innebär de olika dimensionerna?

En 3D jord är en värld som vi levt i sedan 12000 år och som är en värld i separation. Där vi fullständigt glömt vilka vi är och varför vi är här. Vi är separerade från källan, alltet, gudomen, skaparen eller vad du nu vill kalla den. Vi tror att vi bara är vår fysiska kropp och vårt ego gör allt för att hålla denna kropp vid liv. Det är oerhört tufft att leva i denna 3D värld som består av krig, skuld, skam, dömande och rädslor.

Det vi nu gör är att vi höjer våra energier genom att avgifta vår kropp, läka vårt förflutna som trauman, oförrätter, relationer och ohälsosamt leverne, för att kunna stiga i frekvens. Vi får mycket hjälp från naturen, solen och planeterna. Vi gör detta tillsammans, men vi behöver ta ett aktivt ansvar för vår egen resa.

I denna process behöver vi vila mycket, dricka mycket vatten och ta hand om oss själva. Vår kropp ska gå från att vara en kolstruktur till en kristallina struktur, vårt DNA och våra kroppar håller på att uppdateras. Vilket i slutänden kommer innebära att du får tillgång till dina superkrafter, alltså de krafter som egentligen är du, som telepati, teleportering, astralresor, fullständigt läka din fysiska kropp. Jag vi blir mer som änglar.

I en 5D värld lever vi från hjärtats energi, vi känner energi och läser energi. Vi kan avgöra om en människa vill oss väl enbart genom att känna dess energi. Vi ser också sanningen bakom allt, och kan lätt urskilja korruption från äkta välvilja. I en 5D värld står vi upp för vad som är sant för oss själva och vi respekterar varandras olikheter. Vi vet att vi alla är olika och det välkomnas, och blir till styrkor. Vi låter ingen bestämma över oss utan vi är starka och suveräna i oss själva.

Känner du att du vill ha känslomässigt stöd och hjälp i denna process?

Det jag kan supporta dig med är att rensa bort blockeringar, läka trauman från detta och tidigare liv, vilket är A och O för att må så bra som möjligt. Jag kan också plocka bort energi implantat, vilket är något som vi alla har väldigt mycket av. Utöver detta kollar jag även av om det finns tidslooper som du kan sitta fast i, vilket gör att du upplever samma problem om och om igen. Jag kollar om det finns entiteter, svart magi, förbannelser osv och tar bort dessa, samt uppdatera ditt energisystem (dvs balansera chakra systemet och meridian systemet), samt rensa de energier som står i vägen.

Du får också hjälp med hur du kan jorda dig och skydda dig från negativa påhopp.

  • Pris 1: 1500 kr/gång eller 3600 för 3 ggr.