Får du inte pengarna att räcka till? Känns det tufft att få ihop ekonomin? Får du en klump i magen så fort du ska betala räkningarna och undrar hur du ska få ihop månaden?

Eftersom allt i vår värld är uppbyggt på energi och frekvenser så går det att också balansera ditt pengaflödet.

Många gånger kan det både handla om gamla trauman, familjemönster, kulturella mönster och egna föreställningar till pengar.

Jag förändrade själv mitt pengarflöde från en halv miljon hos kronofogden till att nu ha byggt vårt drömhus.

Jag behövde läka så många trauman från detta och tidigare inkarnationer för att förverkliga mina drömmar. Trauman som handlat om slaveri och fattigdom, familjemönster av brist tänkande, kulturella som att “är man andlighet och spirituell så är det fult att ha pengar”.

 

Sitter du med gamla trauman, föreställningar, familjemönster och kulturella mönster som du vill få bort?

Ja då är denna kurs för dig.

Vi kommer under 4 veckor jobba med att rensa i gamla pengar trauman, familjemönster/kulturella mönster och egna föreställningar och övertygelser kring pengar. Vi kommer också vid sista tillfället rensa energi implantat kopplade till pengar.

Vad är energi implantat? Jo det är någon form av energiföremål som är placerad i ditt energifält som hindrar dig att vara i din fulla kraft, ungefär som någon som sätter käppar i hjulet. Vi kan ha med oss implantat från tidigare inkarnationer men vi kan också få dem under vår livstid.

Vi kommer också programmera in gynnsamma program som att universum är banken, jag har alltid gott om pengar, jag är värd att ha gott om pengar, pengar kommer lätt och enkelt till mig osv.

Vi kommer även att balansera vårt energisystem, framför allt navelchakrat då det är kopplat till pengar. Många gånger ser vi även en koppling till relationer eftersom navelchakrat både är kopplat till pengar och relationer, samt vårt eget värde.

Det finns också en fördel att i grupp rensa blockeringar, då det oftast får en starkare effekt på grund av gruppdynamiken.

Vi startar den 7/11 kl. 19 och kör 4 tisdagar framöver till den 28/11. Vi håller på i  ca 1,5 h/gång. Varje tillfälle spelas in och du har tillgång till dem efteråt. Jag kommer också att startar en facebook grupp där vi kan kommunicera och där inspelningarna från kursen sparas.

  • Start: 7/11 kl. 19 till ca 20.30
  • Pris: 1111 kr
  • Plats: via zoom på en dator eller mobil

Vad säger andra om kursen:

Stort TACK för pengakursen! Du hade ett väldigt bra upplägg och skapade ett safe space att jobba i. För mig var det mer än en pengakurs,
det frigjorde energi och skapade ett djupare lugn och tillit i mig och jag kunde släppa blockeringar som jag jobbat länge med och det gav en rejäl framåt kraft“. – Lisa

“Vill Du sluta oroa dig för pengar? Då är denna kursen med Madeleine Magnusson en suverän grund för att bygga upp ett liv med ökat pengaflöde OCH att bli av med ditt oros-tänk kring pengar framöver. Mig hjälpte kursen med; 💰 att rensa bort min ständiga oro för pengar och lugnet har nu äntligen lagt sig. 💰 att få enkla övningar som stärker mitt pengaflöde in. 💰att ha fått tillit till att pengar kan komma till mig från många otänkbara håll. Universum är min bank💰” – Ingela Johnzon

“Jag kan varmt rekommendera Madeleine Magnussons kurs Bli fri pengablockeringar! Madeleine är en varm och generös ledare med massor av kunskap och erfarenhet. Jag gick från kursen med många nya verktyg och en härlig energi i kroppen och en positiv känsla inför pengar. Stort tack 😍🙏🏽❤️” – Karolina Witt

“Jag har kunnat lägga en stor oro för pengar bakom mig, och känner nu stor tillit till att jag alltid har så jag klarar mig och mer därtill! Jag rekommenderar varmt Madeleines kurs!! 💕☺️” – Linnea Säll Sidén