Bok-appen kan du enkelt använda i din mobil, läsplatta eller i din dator. Du kan lätt ta del av informationen som är både i text, ljud, bild och film. Du får klara och konkreta redskap för att du ska kunna nå dina mål.

Självsuggestion är ett fantastiskt redskap. Suggestion innebär att du påverkar ditt undermedvetna med positiva föreställningar om dig själv. Du intalar dig och stärker dig inifrån för att nå dit du vill. Oavsett hur stort eller litet ditt mål är så är repetition nyckeln.

Det räcker inte att göra övningarna och lyssna på ljudfilen 1 gång. Du behöver göra det varje dag under minst 3 månader, oftast längre. Själv började jag 2009 och har sedan dess fortsatt varje dag. Jag har också fått vidareutveckla mina mål, efterhand som jag har förverkligat dem.

För att du lättare ska kunna nå dina mål är det mycket viktigt att kunna behålla ett lugn, ljudfilen hjälper dig att behålla detta lugn. Vidare finns där också 3 filmer om en teknik som heter EFT, som kan hjälpa dig att behålla lugnet och motverka stress eller andra negativa känslor.

Ibland tar det tid att nå sina drömmar, ibland går det snabbt. Allt beror på hur din programmering från barndomen ser ut. Alltså vilken självbild du har om dig själv. Kom ihåg att allt är möjligt. Har du bara tron, stöd, tillgång till värdefull kunskap och en brinnande önskan om att förverkliga ditt mål, -ja då ser framtiden mycket ljus ut.

Jag förändrade mitt liv, från fullständigt kaos till ett liv i balans. Jag levde under ca 10 år i manipulation och psykisk misshandel och min självkänsla sjönk i botten. Jag tog mig därifrån och nu gör det jag älskar att göra, nämligen hjälpa andra att förstå och komma åt sin inre kraft.

Köpa bok-appen

Klicka på följande länk för att på börja ditt köp. Köp bok-appen. Bok-appen kostar 130 kr som du betala med ditt kreditkort, Paypal eller Google checkhout via vår moderna betalvägg Tinypass. Success Education önskar dig framgång med att nå dina mål via självsuggestion.

Pris: 130 kr

bok-app