Idag lever allt för många kvinnor i en ond spiral där de blivit offer för mäns våld mot kvinnor. Jag ser ett enormt behov, och i och med pandemin har detta också accelererat. Det är tusentals kvinnor i Sverige som lever i ohälsosamma relationer, där de utsätts för både psykisk och fysisk misshandel. Genom att stärka upp kvinnan, så hon börjar tro på sig själv, står stark i sig själv och börja älska sig själv, hjälper vi inte bara kvinnorna, utan även barnen. Kvinnan är oftast den som är spindeln i nätet, som håller ihop familjen. Stärker vi kvinnan bygger vi trygga och starka barn, som påverkar familjedynamiken och samhället. Detta är en enorm samhällsnytta där samhället kan spara stora pengar inom vård, skola och kriminalitet.

 

Jag har själv levt i en mycket destruktiv relation under 10 års tid, där jag blev utslängd på nätterna och fick inte ha vårdnaden om vår son fast att vi bodde tillsamman och ständigt fick höra hur värdelös jag var. Jag har gjort resan och vet hur “jävligt” det kan vara. Idag är jag läkt, och i min verksamhet hjälper jag bygga starka kvinnor som känner sig värdefulla och älskade precis som de är. Jag gör flera pro bonos, då flera kvinnor också har det tufft ekonomiskt.

 

Snälla hjälp mig hjälpa fler kvinnor bli fri en destruktiv relation, genom att bidra med en slant. Ditt bidrag är enormt värdefullt

 

Mitt mål med denna insamling är att 5 kvinnor ska kunna bli fri en destruktiv relation och känna sig älskad precis som hon är, som idag inte har ekonomiska förutsättningar. Jag kommer coacha dessa kvinnor under 3 månader, där målet är att de ska känna sig trygga. Att de ska hitta sin inre kraft & tro att de är värdefulla. Tro att de är värd en kärleksfull relation.

Stöd mig hjälpa fler genom att swisha till: 123 058 99 11 eller bankgiro: 335-1236

3-mån Gruppcoachingprogram

Jag har skapat ett gruppcoachingprogram där jag hjälper mina kunder läka sitt förflutna. Där de i en trygg atmosfär hittar sin inre kraft och vågar tro på att hon är värdefull. Vågar tro på att hon är värd en kärleksfull relation.

 • Coaching – strategisession & uppstart, 45 min
 • Gruppcoaching sessioner varje vecka, 1,5 h x 12
 • Komma ur tankemönster som “jag duger inte”, “jag är inte tillräcklig bra” till att “jag är värdefull precis så som jag är”.
 • Läka och transformera barndomsminnen/trauman
 • Läka sorgen och misslyckandet
 • Läka skuld & skam
 • De får lära sig tekniker för att handskas med och “rensa” jobbiga känslor. Detta gör att de går från “offermentalitet” till KRAFTFULL.
 • Transformera inre destruktiva mönster till hälsosamma & kärleksfulla
 • Lära älska sig själv
 • Bygga upp tilliten till sig själv & män. Det finns kärleksfulla män.
 • 3 personliga coaching sessioner á 45 min (spelas in o skickas till henne)
 • sms/messenger/e-mail support
 • Facebook grupp, support både från mig och andra kvinnor i gruppen
 • Alla gruppcoaching sessioner spelas in och läggs i vår gemensamma fb-grupp. Där hon har “livslång” tillgång till dem.

 

Mitt löfte till mina kunder: Att de ska känna dig trygga. Att de ska hitta sin inre kraft & tro att de är värdefulla. Tro att de är värda en kärleksfull relation.

“Nu efter tre månaders terapi med Madeleine. Mår jag betydligt mycket bättre än vad jag gjorde då. Hon har gett mig verktyg för hur jag ska handskas med min ångest och dålig självbild, sätta upp mål och bena ut händelser och känslor jag skapat. Detta har i sin tur gett mig tillbaka livsglädjen till och jag har varit hög på livet sens det. Från att ha känt mig trasig upplever jag hur snabbt mina sår läks. En fantastisk upplevelse var när Madeleine guidade mig genom en traumatisk barndomsupplevelse, hur hon tog mig tillbaka till den tiden, platsen och situationen jag var med om. Hon guidade mig igenom det och jag trodde verkligen inte att det var möjligt för mig att bli helad själsligt ifrån det barndomsminne. Jag kände hur den smärtsamma händelsen släppte sitt grepp om mig och jag var äntligen fri. Efteråt var jag så salig, jag kunde inte förstå att jag var hel, jag kunde inte sluta gråta eller skratta av glädje. Jag kan varmt rekommendera henne som din personliga coach, hennes metoder funkar, hela hon är en genuin och professionell lifecoach” – JB

 

 

Kan varmt rekommendera detta!!!
Helt fantastiskt program och Madelene Magnusson är en helt fantastisk coach❤️. Jag har gjort programmet i 3 månader nu och hon har hjälpt mej att rensa så mycket gammalt skräp långt tillbaka och att se många av mina mönster.Tycker jag har läst så mycket, är medveten om saker och ting och gått på massor av olika föreläsningar kurser mm. Men det är först när jag bestämde mej att nu får det räcka och verkligen gå till botten med mej själv och göra jobbet jag förändrats. Massa känslor och många tårar har runnit. Men Madeleine Magnusson har fantastiska tekniker som hon jobbar med som hjälper till att lösa upp massor. 
Är så tacksam att jag hittade henne ❤️❤️❤️” – Carina Kälvelid Martinsson