Bli fri din fobi – en gång för alla

  • Lider du av fobi?
  • Rädsla för kräksjukan?
  • Rädd för att flyga?
  • Rädd för ormar/spindlar?
  • Rädd för att prata inför en grupp?

Är du en av dem som lider av fobi? Hämmar det din vardag och du är trött på att inte längre leva ett “normalt” liv? Du är absolut inte ensam. I USA lider 6 miljoner av fobi. I västländer ligger siffran på mellan 7-13% av befolkningen.

Du behöver inte våndas längre, det finns en väg ut. Jag har mycket framgångsrikt behandlat flera personer med fobi och de har alla blivit fria sin fobi.

Vill du också bli fri din fobi?

Pris: 1 200 kr/gång

Vi träffas via Skype/telefon eller zoom

Fobifri – Bli fri din emetofobi

1. Vad är emetofobi?
Emetofobi eller kräkfobi innebär att vara rädd för att kräkas eller att bli smittad av andra som har kräksjukan. Dessa personer går ständigt runt med en ångest för att drabbas av kräksjukan. Detta är en av de svåraste fobier, då den drabbade upplever fobin all vaken tid. En person med flygfobi upplever endast fobin i samband med flyg, medan en person som lider av emetofobi ständigt går omkring med denna enorma rädsla. En person med emetofobi kan i värsta fall isolera sig totalt och undvika alla offentliga miljöer. De undviker att ta i handen för att hälsa eller ta i de yttersta förpackningarna på varorna i affären. Personerna är väl medvetna om att de har en irrationell rädsla för kräksjukan, men de kan inte göra något åt det. De sitter fast.

När det gäller emetofobi så är det sällan kopplat till en specifik händelse, vilket är vanligt när det gäller andra fobier. Däremot har det visat sig att effektiva behandlingssätt är att stärka upp personens självkänsla och förändra trossystemet alltså våra övertygelser.

2. Berätta om någon kund du arbetat med?
Vi kallar henne Stina. Hon isolerade sig under halva året, då det är kräksäsong. Hon undvek att gå ut annat än till jobbet som låg i samma kvarter Hon vägrade att ta mig i hand vid vårt första besök. Hennes jobb krävde att hon reste, men hon vägrade. Hennes största passion var att dansa, vilket hon undvek. Efter 3 behandlingar var hon symtomfri. Hon kunde gå ut, gå till affären och även gå ut och dansa. Hon känner sig som en ny och friare människa.

 

”Jag var på coaching hos Madeleine och berättade då om min flygrädsla, att jag hade ont i nacke och huvud inför varje resa. Jag fick prova på EFT. Helt otroligt min huvudvärk och nackvärk bleknade bort och när jag steg på planet så kändes ett behagligt lugn i kroppen. Har även varit stressad en längre tid och genom Madeleine har jag fått prova på Mindfulness. Känner mig mycket lugnare och mitt minne börjar bli bättre. Ett stort tack till dig Madeleine för hjälpen.” – Margaretha Svantesson