Känner du dig nerbruten, vilsen och osäker? Har du svårt att hitta ditt eget värde? Upplever du en cocktail utav känslor som sorg, ilska, hopplöshet och maktlöshet och vet inte hur du ska handskas med dem? Känner du dig osynlig, oälskad och misslyckad? Har du fallit många gånger och upplever att du trampar runt i kvicksand? Är du trött på att uppleva den ena trasiga relationen efter den andra och undrar vad gör jag för fel?

Då vill jag att du ska veta…jag har också känt så. Du är inte ensam och det finns hjälp

Under 10 år levde jag i en relation där jag blev utsatt för psykisk misshandel. Ständigt fick jag höra att jag var fel, värdelös och oduglig. För 12 år sedan lyckades jag bli FRI och idag lever jag i mycket kärleksfull relation.

Det har varit en oerhört tuff resa, där jag under många år grävt djupt inom mig, läkt trauman, accepterat, förlåtit och lärt mig älska hela mig. Det har gett resultat!!

Idag lever jag i en mycket kärleksfull relation

Under de gångna åren har jag gått ett flertal utbildningar, lagt tusentals timmar och tusentals kronor för att förstå, läka och kunna hjälpa mig själv bli hel.

Jag har sedan 2011 hjälpt kvinnor till sunda och närande relationer, genom att älska sig själva fullt ut. Detta är min passion. Jag vill inte se kvinnor lida längre när jag vet att jag kan hjälpa dem!

3-mån Gruppcoachingprogram

Jag har skapat ett gruppcoachingprogram där jag hjälper dig läka ditt förflutna. Där du i en trygg atmosfär hittar din inre kraft och vågar tro på att du är värdefull. Vågar tro på att du är värd en kärleksfull relation.

 • Coaching – strategisession & uppstart, 45 min
 • Gruppcoaching sessioner varje vecka, 1,5 h x 12
 • Komma ur tankemönster som “jag duger inte”, “jag är inte tillräcklig bra” till att “jag är värdefull precis så som jag är”.
 • Läka och transformera barndomsminnen/trauman
 • Läka sorgen och misslyckandet
 • Läka skuld & skam
 • Du får lära dig tekniker för att handskas med och “rensa” jobbiga känslor. Detta gör att du går från “offermentalitet” till KRAFTFULL.
 • Transformera inre destruktiva mönster till hälsosamma & kärleksfulla
 • Lära älska dig själv
 • Bygga upp tilliten till dig själv & män. Det finns kärleksfulla män.
 • 3 personliga coaching sessioner á 45 min (spelas in o skickas till dig)
 • sms/messenger/e-mail support
 • Facebook grupp, support både från mig och andra kvinnor i gruppen
 • Alla gruppcoaching sessioner spelas in och läggs i vår gemensamma fb-grupp. Där du har “livslång” tillgång till dem.

 

Mitt löfte till dig: Att du ska känna dig trygg. Att du ska hitta din inre kraft & tro att du är värdefull. Tro att du är värd en kärleksfull relation.

Investering: 14 400 kr (går att delbetala)

Nästa gruppcoaching program börjar i november. Vill du vara med?

 Vad säger andra: 

“Alla områden som Madeleine har berört under coachingsamtalen har varit mycket intressanta och berört mig både fysiskt och psykiskt. Arbetssätten som hon använt bl a tappning (EFT) har varit lätta att följa när vi har rensat bl a negativa tankar, överföringar och känslor. Madeleine är också väldigt tydlig i sitt arbete och ger alla chans att ta plats i gruppen och uttrycka sig. Det har också känts tryggt att dela med sig av sig själv och våga visa känslor som gråt och ilska”.

– Leiya

 

“Jag börjar med att tacka för allt du gett mig på gruppcoachingen.
Du, med ditt stora hjärta, lugn och kunskap är ett stort stöd på vägen. Det har också varit gott att vara en grupp då jag speglat mig genom de övriga oxå”.  

– Carin F

 

“Ja saker har ju hänt… Det har varit innehållsrikt och inspirerande. Väldigt intressant att delta tillsammans med de andra och att alla vågat öppna upp sig och visa sin sårbarhet och äkthet. Detta har varit en del i min resa och den har tagit mig några skutt framåt och uppåt. Jag har fått med mig nya tekniker och mycket material att återvända till och ta fram när det behövs. Det är jag väldigt tacksam över. De privata sittningar vi har haft, har gett mig mest och som jag känner tagit djupast. Men allt sammantaget också givetvis. Helheten har varit bra. Lagom längd på kursen. Kan bara varmt rekommendera dig Madeleine – vilket jag redan gjort och kommer att fortsätta att göra. Stor och innerligt varm kram – och tack!” 💖

– Anna-Karin A