Nya HandMudra boken – 2:a upplagan. Är en bok som jag och Eivor Veda Evertsson skrivit tillsammans. En praktiskt handbok med vackra bilder som beskriver 13 st olika handmudras, och som används för att stärka dina energier. Våra fingrar har en enorm kraft. Med den rätta positionen vid det speciella tillfället, kan fingrarna ge energi till kroppen, avlägsna sjukdomar och sakta, över lång tid påverka ett andligt uppvaknande.

 

 

Du kan till exempel använda hjärtmudrat för att stärka ditt hjärta och kontrollera migrän. Eller använda Gyan mudrat till att öka din koncentration och ta bort migrän.

Mudras kan praktiseras överallt, gående, sittande, stående och även liggande. De är lätta att göra, kräver ingen extra ordinär fysisk styrka och är helt gratis. HandMudra boken är en skön och inspirerande bok för att användas i vardagen. Där du samtidigt kan njuta till vackra bilder och talande affirmationer. En bok till dig själv, din kära vän eller väninna, en perfekt present att ge bort!

Köpa boken

Sätt in 200 kr + porto 40 kr för fysisk bok eller 170 kr för e-bok på bankgirot: 335-1236, swish: 123 058 99 11. Maila sedan dina kontaktuppgifter och adress så skickas boken så fort pengarna är på kontot. Tack på förhand!

    • 240 kr fysisk bok
    • 170 kr e-bok

Välj formatKöp boken via adlibris eller snaplit?

 

Ett smakprov från HandMudra boken.