Vill ni bygga hållbara team? Team som du kan lita på att de levererar?

Forskning visar att när vi ständigt går omkring och känner oss stressade går all energi till reptilhjärnan och förbereda oss för flykt, att springa ifrån en fara, och då finns väldigt lite aktivitet kvar i frontalloben som hjälper oss att tänka logiskt och fatta kloka beslut.

Företag som ligger i framkant, exempelvis Google, använder mindfulness. De har insett vikten av att bli mer medvetna om sin egen potential och kunna använda sitt inre ledarskap. Genom att behålla lugnet i utmanande situationer fattar de kloka och visa beslut och blir inte lika lätt uppjagade över småsaker, vilket i sin tur leder till bättre resultat. Företag som använder mindfulness dagligen ökar sin prestation, kreativitet och konkurrenskraft. Trixet är att kunna ta pauser. Pausa på ett speciellt sätt som ger en effektiv vila och ger dig insikter i hur du kan lösa problem och utmaningar. Insikter som kommer inifrån och det kan räcka med bara 10 minuter.

Jag vet hur det känns när det blir för mycket. Jag gick själv in i väggen och fann vilket fantastiskt verktyg mindfulness var och är. Det räddade mitt liv. Med mindfulness blir jag mer fokuserad så jag kan uppnå mina mål, samtidigt som jag lättare kan slappna av, reducera stress och lita mer på mitt inre ledarskap.

När vi är lugna inombords går det så mycket lättare att ta sig framåt.
Vill du få tillgång till verktyg för att reducera stress, tänka klarare och i förlängningen prestera bättre? Så att du och dina medarbetare samtidigt kan må bra när ni når era organisationsmål.

Daglig mindfulness träning genererar:

  • Bättre hälsa
  • Ökat fokus & lättare inlärning
  • Färre misstag
  • Bättre teamwork
  • Ökad prestation, kreativitet och konkurrenskraft

Vad ingår?

Föreläsning om vad mindfulness är och hur vår stenåldershjärna fungerar. Varför ska vi träna mindfulness? Vilka är fördelarna? Den senaste forskningen om mindfulness och det lättaste sättet för att träna mindfulness, något som kallas för brainwave entrainment.

Workshop – där ni får testa på olika tekniker för att lätt och effektivt reducera stress och bli mer närvarande.

Mindfulness kit med thetavågor (Obs! ingår enbart webbaserad version, vid fysiskt format tillkommer kostnad)

Vill ert företag eller organisation också använda mindfulness för att öka er potential och bli framgångsrika?

Vad säger andra:

 

“Tack Madeleine för din föreläsning för oss i Stiftelsen Credo och för våra familjehem. Din föreläsning gav oss alla något att använda själva och även ett verktyg för att hjälpa de som är placerade i våra familjehem med. Reflektionerna från familjehemmen på din föreläsning har varit så positiva, de var nöjda. Din föreläsning blev ett mycket bra avslut på vår utbildningshelg. Återigen ett stort tack. Själv har jag lyssnat varje morgon på mindfulness cd´n sedan jag fick den och märker en skillnad inom mig, fantastiskt! “

– Karin Westerberg-Engvall, Familjehemskonsulent Stiftelsen Credo