Vill du bygga hållbara team? Team som du kan lita på att de levererar?

Forskning visar att när vi ständigt går omkring och känner oss stressade går all energi till reptilhjärnan och förbereda oss för flykt, att springa ifrån en fara, och då finns väldigt lite aktivitet kvar i frontalloben som hjälper oss att tänka logiskt och fatta kloka beslut.

Företag som ligger i framkant, exempelvis Google, använder mindfulness. De har insett vikten av att bli mer medvetna om sin egen potential och kunna använda sitt inre ledarskap. Genom att behålla lugnet i utmanande situationer fattar de kloka och visa beslut och blir inte lika lätt uppjagade över småsaker, vilket i sin tur leder till bättre resultat. Företag som använder mindfulness dagligen ökar sin prestation, kreativitet och konkurrenskraft. Trixet är att kunna ta pauser. Pausa på ett speciellt sätt som ger en effektiv vila och ger dig insikter i hur du kan lösa problem och utmaningar. Insikter som kommer inifrån och det kan räcka med bara 10 minuter.

Jag vet hur det känns när det blir för mycket. Jag gick själv in i väggen och fann vilket fantastiskt verktyg mindfulness var och är. Det räddade mitt liv. Med mindfulness blir jag mer fokuserad så jag kan uppnå mina mål, samtidigt som jag lättare kan slappna av, reducera stress och lita mer på mitt inre ledarskap.

När vi är lugna inombords går det så mycket lättare att ta sig framåt.
Vill du få tillgång till verktyg för att reducera stress, tänka klarare och i förlängningen prestera bättre? Så att du och dina medarbetare samtidigt kan må bra när ni når era organisationsmål.

Daglig mindfulness träning genererar:

Vill ert företag eller organisation också använda mindfulness för att öka er potential och bli framgångsrika?

 

I Dagens industri skrevs en artikel om mindfulness och dess positiva effekter. Läs den du också: Andas djupt – bli framgångsrik.