Vad vi tror på, våra övertygelser styr våra liv. Om du tror att livet är tufft och kommer aldrig hitta en partner som älskar dig. Eller att jag måste kämpa för att få ihop ekonomin. Att jag får alltid den där influensan varje år, så kommer du tyvärr få rätt.

“The man who thinks he can & the man who thinks he can´t are both right. Wich one are you?”

Våra övertygelser är oerhört starka och många gånger sitter de också dolda för oss att vi inte ens är medvetna om dem längre, de sitter oftast i vårt  undermedvetna.

Själv hade jag en föreställning om att jag inte var värd att bli älskad. Jag var inte medveten om den men den hade varit med mig hela mitt liv. Jag hade svårt med relationer och många gånger träffade jag människor som bekräftade att jag var helt värdelös. Det var inte förrän jag förstod och började gräva djupare inom mig som polletten trillade ner och saker verkligen började förändras.

 

Jag har skapat en e-bok med tillhörande ljudfil där jag går igenom 10 olika principer när det gäller övertygelser och vad de gör med våra liv.  Ett exempel är princip nr: 8 – “Ett sätt för att ta reda på dina övertygelser är att titta på dina resultat“, vilka delar i ditt liv fungerar och vilka delar fungerar inte? I de delar som inte fungerar vet vi att du har övertygelser som inte supportar eller gynnar dig. Dessa skriver du ner och sedan börjar det inre jobbet att förändra dem.

I häftet beskriver jag att jag använder EFT för att omprogrammera dem och det ingår även en knackrunda som jag spelat in där du kan följa mig när jag knackar på “Jag är inte värd att bli älskad”. Stämmer inte orden direkt med dina, byter du bara ut dem så att de passar dig.

Köp e-bok & ljudfil “Övertygelser styr ditt liv”

  • E-bok: Dina övertygelser styr ditt liv (22 sidor)
  • Ljudfil: EFT-bryt övertygelsen (8.59 min)

Pris: 199 kr och materialet skickas till dig via mail. Du kan betala via swish: 123 058 99 11 eller bankgiro: 335-1236, men det går också bra att betala nedan via köp-knappen. Kom ihåg att maila mig om du betalt med swish eller bankgiro så skickar jag materialet.